Serveis
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,bridge-core-1.0.6,mltlngg-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

¡A brillar nena!

Tractaments facials

Ataquem l’envelliment facial amb productes naturals aplicats amb tècniques manuals i tecnologia d’última generació. La gran funció regeneradora dels olis vegetals units a l’eficàcia dels olis essencials et proporcionarà una pell llisa, ferma i lluminosa.

En forma

Tractaments corporals

Creiem en una bellesa integral-holística i tractem totes les irregularitats corporals d’una forma natural. Els nostres productes són d’origen vegetal i cultiu orgànic: olis vegetals, olis essencials, alginats, hidrolats, etc. De la seva combinació sorgeixen tractaments eficaços que personalitzem segons les necessitats.

Sempre perfecta

Mans i peus

Els nostres productes estan pensats per millorar i respectar la nutrició i hidratació de les teves mans i peus.  Amb ingredients orgànics d’origen 100% vegetals, sense formol ni derivats del petroli, hem aconseguit convertir ungles dèbils i trencadisses en ungles fortes, molt més nutrides, hidratades i de llarga duració.

Visca la llibertat!

Depilació

La desitjada eliminació del pèl corporal s’aconsegueix amb constància i perseverança durant tot l’any. Amb la nostra ajuda aconseguiràs guanyar la batalla definitivament. Els nostres bonus tenen un preu tan atractiu que no et deixaran que t’ho pensis dos cops. Informa’t!

Bé per dins i per fora

TERÀPIES MANUALS I RITUALS

Les nostres teràpies representen una part fonamental del tractament holístic sense quedar-nos en la superfície. Ens ajudem de tècniques com la radiestèsia i kinesiologia, juntament amb el complex món dels olis essencials, que tenen efectes cosmètics, terapèutics i emocionals.

Amb la tecnologia com a aliada

APARATOLOGIA

Juntament amb tots els tractaments naturals que oferim a Maria Miró, oferim la possibilitat d’usar la millor aparatologia NO INVASIVA i amb els millors resultats. Gràcies a això, aconseguim arribar a on les mans no arriben i obtenir una fantàstica millora en les zones més conflictives.

Ens anem de noces

PACKS DE NUVIES

Entenem que la núvia ha d’estar radiant i perfecta i treballem per aconseguir-ho de la manera més natural.

Amb els nostres packs lluiràs esplèndida i et sentiràs tan bé per dins com l’estaràs per fora … i els teus convidats també!