Tractaments facials
15536
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15536,bridge-core-1.0.6,mltlngg-ca,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tractaments facials

Els nostres tractaments estan pensats per cobrir qualsevol tipus de necessitat, general o específica, de la pell.

És bàsic que totes les pells realitzin com a mínim quatre higienes l’any, una en cada canvi d’estació. A més de tenir un manteniment regular diari a casa, amb les higienes anuals tenim l’èxit assegurat: una pell amb uns canvis excepcionals. T’ho agraïrà! Deixa’t aconsellar!

 • Extracció + BIOvegetal concentrat

  Indica per a pells més madures o amb necessitats específiques. L'extracció afavoreix el procés natural de renovació cel·lular i preveu la formació d'impureses. Aportem a la pell hidratació, nutrició i protecció contra agents externs, equilibrant-la de forma natural y segons les seves necessitats.

  48 €
 • Oxigenant BIO-PUR

  Tractament indicat per a pells amb falta de llum. Aportarem a la teva pell una màxima regeneració i la nodrirem per fer-la brillar, retornant-li l'aspecte de pell sana.

  39 €
 • Reafirmant col·làgen + silici orgànic

  Tractament indicat per a pells madures o amb manca de finor. Aporta una hidratació profunda atenuant arrugues i línies d'expressió.

  59 €
 • Drenatge Facial

  L'estrés i l'ansietat es veuen reflectits a la teva pell. Elimina'ls amb un massatge suau, pausat però constant que et farà lluïr renovada

  28 €
 • Massatge kobido

  És una tècnica manual japonesa amb efectes reductors i correctors. Enforteix i tonifica la musculatura facial ajudant a prevenir la flacidesa, les arrugues i les taques de la pell.

  42 €

“IS CLINIC” cosmeceutical 98% principis actius botànics

Única línia cosmeceutical al mercat amb el 98% de principi actiu d’origen botànic i d’alta qualitat, sense parabens, ni perfums.

Estudis independents validats clínicament no solament del principi actiu si no de tot el producte en si, amb els més alts estàndards ètics per a la salut de la pell.

 • Tractament cabina personalitzat

  Fire&ice "Red Carpet"/ Foaming/ Exfoliating clear skin/ Honey Enzime/ Harmony (IS cancer care)

  90 €
 • Executive treatment Flash

  25 €

Mirada

 • Lifting de pestanyes

  45 €
 • Microblading

  Microblading és una nova tècnica de maquillatge semipermanente que pot utilitzar-se tant en homes com en dones. Un nou tractament que omple la cella pèl a pèl, per donar-li forma, volum i color. Dóna-li força a la teva mirada!

  0
 • Microblading (tatuatge celles pèl a pèl)

  250 €
 • Microblading (tatuatge llavis)

  300 €