fbpx

RITUAL EL DESPERTAR

Els nostres dos únics rituals i dic únics perquè, després d’haver-li dedicat hores a la seva creació, sé que amb qualsevol d’ells aconseguiràs el màxim objectiu..
Et convido 2 hores d’un complet relax que s’inicia 45 minuts abans d’entrar al saló.

Preparem el tu cos i la teva ment amb una infusió, una barreja de plantes afectuosament triades com: la tarongina, l’alfàbrega, melissa, passionera rosella, marialluïsa i algunes més que donaran lloc a la teva completa desconnexió al començar.

Els olis essencials rigurosament seleccionats per a tu barrejats amb les sals minerals i aplicats per unes mans expertes i, sobretot, enèrgiques i apassionades, fan del primer contacte un moment únic.

Tota una experiència que no deixa indiferent!

RITUAL BODY&FACE

Enfocat especialment al cos però no només al físic, també a l’èteri, exfoliant i renovant la teva pell i la teva energia.

Amb unes maniobres tant lentes com profundes, la relaxació comença a ser-hi present.

La segona part del ritual va dirigida exclusivament al facial, realitzant una doble neteja i un tractament flaix amb un agradable massatge final.

RITUAL FACE&BODY

Enfocat especialment al facial.

Treballem amb alta cosmètica orgànica i vegana, dissenyat per a aconseguir un tractament anti aging d’una qualitat exquisida.

La teva pell torna a néixer, es cura.

Durant l’exposició de la màscara emboliquem el cos amb un suau massatge des de la punta dels dits del peu fins les mans.

El Despertar, en qualsevol de les seves dues versions,  és un tractament anti edat fase & body exquisit amb una presentació que no es queda enrere.
Una capsa elegant que no passa desapercebuda i una targeta, el disseny de la qual inspira natura, puresa, calma i, sobretot, “jo et cuido” per a regalar a les persones més importants, començant per tu.
 
El meu millor regal és cuidar-te, cuidem de tu, cuidem dels teus.

Ritual anti-edat Face&Body

El Despertar 120′ …………………… 150€

Opció regal. Inclou capsa especial.

Ritual anti-edat Body&Face

El Despertar 120′ …………………… 150€

Opció regal. Inclou capsa especial.