fbpx

RITUAL EL DESPERTAR

El nostre únic ritual i dic únic perquè després d’haver-hi dedicat hores a crear-lo, sé que amb ell assoliràs el màxim objectiu.
Et convido 2 hores d’un complet relax que s’inicia 45 minuts abans d’entrar al saló.

Preparem el tu cos i la teva ment amb una infusió, una barreja de plantes afectuosament triades com: la tarongina, l’alfàbrega, melissa, passionera rosella, marialluïsa i algunes més que donaran lloc a la teva completa desconnexió al començar.

Els olis essencials rigurosament seleccionats per a tu barrejats amb les sals minerals i aplicats per unes mans expertes i, sobretot, enèrgiques i apassionades, fan del primer contacte un moment únic.

La primera part es dedica al cos però no només al físic sinó també a l’eteri. Exfoliem i renovem la teva pell i les teves energies. Amb unes maniobres tan lentes com profundes, el relax comença a ser-hi present.

La segunda parte del ritual se enfoca al facial. Un facial completo, con alta cosmética orgánica y vegana, diseñado para conseguir un tratamiento anti-aging de una calidad exquisita, donde tu piel renace y se cura.

El Despertar és un tractament anti edat fase & body exquisit amb una presentació que no es queda enrere.
Una capsa elegant que no passa desapercebuda i una targeta, el disseny de la qual inspira natura, puresa, calma i, sobretot, “jo tinc cura de tu” per a regalar a les persones més importants, començant per tu.
El meu millor regal és tenir cura de tu, cuidem de tu, cuidem dels teus

Ritual anti-edat Face&Body

El Despertar 120′ …………………… 149€

Opció regal. Inclou capsa especial.

¿Quieres formar parte del equipo Maria Miró?

Envíanos tu CV a: info@mariamiro.es

¡Te contactaremos de inmediato!